Categorieën
Geen categorie

26 september 2020 Ff wat anders OK lieverds?

Er is zoveel nieuws waar je je in NL over op kan winden laat ik er eens 1 ingooien. Ik luisterde al vroeg naar Met het oog op Morgen, vond het jarenlang een goed en objectief programma maar helaas is ook het oog verandert in een propagandazender voor Den Haag. Toch stond tie 2 dagen geleden op, meestal zet ik hem af maar het het ging over een leuke dierenarts die vertelde over de huidige problemen bij dierentuinen. Hij werd nu minder opgeroepen dan voor Corona maar gelukkig had tie er een ander baantje naast gevonden. Hij haalde eierstokken weg bij herten die in natuurgebieden staan. Meteen toen hij dat zei moest hij een beetje lachen. ‘Ja’ zei tie, ‘afschieten en opeten is veel goedkoper maar ja als de samenleving hiervoor kiest’! Je zou zeggen wat een kans voor die presentatoren maar die gingen er niet op in. Ze hadden een duo presentatie, man, vrouw, en de vrouw liet duidelijk haar afkeur merken voor vleeseters. Raar als onafhankelijk journalist, je eigen voorkeuren zouden niet mee moeten spelen.
De dierenarts was wat eigenwijs. Hij legde uit hoe moeilijk en complex het is om zo’n beest te ontdoen van haar eierstokken en herhaalde meerdere keren dat het ongelooflijk inefficiënt is. Luchtig werd daaroverheen gesproken door het duo, geld? Who cares?

Één reactie op “26 september 2020 Ff wat anders OK lieverds?”

Tegengas is onbetaalbaar geworden, niet alleen bij msm, maar ook bij de “kritische” zenders als Weltscmertz en De Nieuwe Wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *