Categorieën
Geen categorie

23 september 2020 Iedereen kids die mij verteld dat we dit samen doen en dat het allemaal goed gaat komen zou ik eigenlijk direct een hoek moeten geven.

Meteen, beng, in the face. De gevolgen zijn zo desastreus en ongekend catastrofaal en mensen van mijn leeftijd en ouder blijven er zo in hangen dat we grovere middelen moeten gaan toepassen. Hoe blind kan je zijn? Hoe diep kan je je kop in het zand steken en hoever ben je bereid te gaan om je miserabele leventje te kunnen blijven leven? Ver dat blijkt wel, veel te ver.
Jullie zijn het die dit in stand houden, ik kan de jongeren niet verantwoordelijk houden die hebben we niet geleerd voor zichzelf op te komen, dat deden wij wel voor ze.
Als dit fout loopt kunnen jullie jezelf dan nog in de spiegel aankijken? Als we nou niet onze vrijheid terugkrijgen zoals wij die hebben gekend hoe ga jij dat dan aan je kinderen uitleggen? Tsja sorry kids, papa moest nou eenmaal centjes binnen brengen hij had ff geen tijd om op de vrijheid te letten.
Wat gaan jullie doen als we hier in NL net als in China gaan leven? Dus jezelf overal registreren, als je niet meedoet sturen ze je maar een heropvoedingskamp of ruimen ze je op. Ik hoor jullie zeggen ‘dat gaat nooit gebeuren’ nou we zijn hard op weg. En ik hou jullie verantwoordelijk, stelletje laffe schapen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *