Categorieën
Geen categorie

22 september 2020 Het gaat nog steeds lekker hé kids!

Minder faillisementen op dit moment dan vorig jaar of het jaar daarvoor. Er zijn bijna helemaal geen faillisementen, het gaat gewoon hartstikke goed! Onze teflon manager heeft het allemaal onder controle zolang wij onze bek maar houden.
Tis mode om grote woorden te gebruiken in de politiek, mensen die feestjes geven zijn aso’s en de voetbalsupporter die zijn emotie toont moet zijn bek houden, man, wat hebben we toch een top kabinet. Naast grote woorden financieren ze op dit moment half Europa vanuit de door onze hardwerkende medemens opgespaarde pensioenpot. Zolang we het maar samen doen, samen krijgen we onze welvaart er wel onder.
Het is raar toeschouwer te zijn in dit surrealistische spel. Ik doe als dakloze niet meer mee. Ben een nutteloos rekwisiet geworden. Ik heb alles al verloren wat ik ooit dacht te hebben. Maar de meeste mensen zitten nog in hun huisjes kids, kijken naar het nieuws en hopen er het beste van. Ergens in hun achterhoofd rommelt het wel maar door heel hard te schreeuwen over bek houden en aso’s hoor je dat stemmetje niet, heb je er geen last van.
Bijna geen faillisementen, grappig. Nu hoop ik echt dat het zo blijft hoor. Tis nu nog lekker rustig op straat. Je moet er toch niet aan denken dat er meer aso’s bijkomen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *