Categorieën
Geen categorie

8 september 2020 Er wordt, kids, gesproken over een reset van de wereld.

Niets zal ooit meer hetzelfde worden, het nieuwe normaal. We moeten allemaal gevaccineerd worden en er zijn mensen die geloven dat dat slecht is. Ze zijn bang dat ze gechipt worden, en die kans zit er in. Maar is dat slecht?
Als we de wereld eens gaan zien als een bedrijf, een groot log bedrijf met 4 belangrijke divisies en 2 wat minder belangrijke. Binnen die divisies heb je de meeste grip op China en Rusland. Daar staat een ferme manager die de boel goed onder controle heeft, de werknemers van die landen voor het bedrijf ‘de Wereld’ doen precies wat ze moeten doen, doen ze dat niet dan is het makkelijk van ze af te komen. De divisie Europa is het lastigst, binnen die divisie heb je allemaal kleine sub-divisies met weer eigen managers wat het erg ingewikkeld maakt. Zeker als je het bedrijf wilt stroomlijnen om klaar te zijn voor de toekomst. De divisie Amerika is ook een moeilijke om mee te krijgen, ze noemden zich daar niet voor niets ‘The land of the Free’. Een strak regime met een autoritair management zal moeilijk te implementeren zijn. Z-Amerika en Afrika zijn proeftuinen, die hobbelen wel mee.
De afgelopen jaren ging het niet goed met het bedrijf de Wereld. Iedereen riep om verandering, dan moet je wat als baas, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *