Categorieën
Geen categorie

7 september 2020 Wie bepaalt het nieuws?

Horen jullie wel eens wat over de plaasmoorde in Zuid Afrika kids? Nee hè, niets, het is niet belangrijk genoeg. Of de vluchtelingen in kampen als Morria? Horen we ook niets van, je zou denken dat er geen vluchtelingen meer zijn. Horen jullie nog wat van die Zweedse dame en haar missie? Heeft ze Corona of is ze weer naar school?
Wie bepaalt het nieuws? Want het is toch wel vreemd, er gebeurt echt wel wat in Zuid Afrika, vluchtelingen zitten nog steeds in die kampen en het klimaat klimaat gewoon verder. Hoe komt het dan dat ik er niets over lees? Ja via kennissen krijg ik berichten doorgestuurd of ik kom informatie tegen via andere media. Op die manier kom je nog wat te weten maar of ik nu de volksverlakkerij krant of de televaag erbij pak wat er in geschreven wordt is precies hetzelfde alleen op een andere toon.
Wie bepaalt het nieuws? Wat er in Zuid Afrika gebeurt is niet mis. Hetzelfde wat we jaren geleden in Zimbabwe hebben gezien, blanke boeren worden er verjaagd en velen vermoord. Er zijn zelfs meerdere politieke partijen die er openlijk vooruit komt dat ze alle blanken haten en dat ze dood moeten of op moeten rotten uit Zuid Afrika. Julius Malema onthoud die naam, roept op tot het doorsnijden van de strotten van alle blanken.
Wie bepaalt het nieuws?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *