Categorieën
Geen categorie

10 september 2020 Kleine update hoe het met moi gaat lieverds!

Ik ben namelijk weer in NL! Joechee.. Eerste opmerking, wat heerlijk dat hier niet iedereen overal een mondkapje draagt. Geloof me dat ziet er zo onwerkelijk en dom uit. Maar het zal me niet verbazen als het nog komt. Laten we hopen van niet kids.
Ik heb er 6 dagen over gedaan, Tom Dumoulin doet het op de fiets waarschijnlijk in 3 dagen, je hebt wel door tis niet helemaal vlotjes verlopen. Ben wel een hele nieuwe koppeling rijker, weet ik iig waar ik voor gewerkt heb de afgelopen maanden. Op een gegeven moment reed ik de berg op in z’n 1 en nog haalde een moeder me in, lopend achter haar kinderwagen. Maar ik wou niet in Frankrijk naar een garage, ik versta die gasten niet en zij mij niet. Dus ben stug doorgereden. Toen ik Luxemburg had gehaald begon ik zelfs te geloven dat NL misschien wel te halen was maar helaas. Wallonië bestaat alleen maar uit heuvels. De ene heuvel na de andere. Wat een ramp. Zo’n heuvel af gaat wel maar erop, dat ging echt niet meer. 10 km per uur op een snelweg zonder glad asfalt (raar dat die Belgen vergeten het asfalt op een snelweg glad te storten, maakt zo’n herrie zo’n oneffen, onafgemaakte weg) vond ik toch wat te gevaarlijk.
En wat nu? Vakantie zit er niet in, geld is op. Mark, Hugo pls geen lockdown!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: