Categorieën
Geen categorie

1 september 2020 Nu kan ik mezelf blijven verontschuldigingen aan jullie lieverds maar dat schiet natuurlijk niet op.

Je koopt er geen brood voor, tis hoogstens vermoeiend. Stop ik dan ook maar mee, het wordt tijd echt wat te gaan doen.
Het blijft zo surrealistisch dat alle landen hieraan hebben meegedaan. Dat de hele wereld is meegegaan in deze hoax. Laten we ff terug gaan naar vorig jaar november, toen kwamen de eerste beelden uit China. Van mensen die, zo leek het, dood neervielen op straat! Gelukkig gaf onze regering aan dat dat virus ons niet zou bereiken, dat het virus zou stoppen bij de grens. We zijn ons dus niet gaan voorbereidingen om het virus in Europa goed te kunnen bestrijden.
In januari/februari was het zover in Italië toch? Maar gelukkig zou het virus volgens onze regering daar blijven, het zou stoppen bij de grens. We hoefden niets te doen, beademingsapparatuur of meer mensen op IC was niet nodig, het virus stopt bij de grens.
In maart was het zover, het virus was toch niet gestopt bij de grens. Jammer, paniek. Overvolle IC’s, jeetje wat een verrassing. Tussen maart en april was het ff heel heftig, opa’s en oma’s legden massaal het loodje. We hadden ons niet voorbereid, totaal niet, hoefde niet, waarom niet? Voorbereiding is zo belangrijk! Elke kok weet dat! Heet Mis en Place

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *