Categorieën
Geen categorie

31 augustus 2020 Zo ben vrij kids! Ik mag en kan weer naar NL.

Daar kijk ik op zich best naar uit op het weer na. Want das toch wel lekker hoor elke dag rond de 30 graden. En de zee man wat zal ik de zee gaan missen. Elke ochtend nam ik een duik en liet me een paar minuutjes meedrijven op de golven, een geluksmomentje. Eigenlijk zou ik hem mee moeten nemen die zee.
Maar het voelt hier niet goed. Wat is er gebeurt met mensen die als ze langs de zee door het water lopen een mondkapje op hebben? En het is er niet 1 hè, tis niet een toevallige gek. Nee meerdere mensen, volwassen, gezonde en als je hier vakantie kan vieren, rijke mensen die op het strand met een mondkapje op lopen. Of zwemmen, das nog erger. Zwemmen in zee met een mondkapje op. Wat angst allemaal kan doen.
Gisteren noemde ik Australië even. In Australië is de noodwet van kracht. Ze zijn aan het experimenteren hoe de bevolking erop reageert. Als je bv iets negatiefs over de regeringsmaatregelen schrijft op feestboek dan heb je kans dat de politie bij je langskomt om te vragen waarom je dat doet. Dit is in Australië, niet in China, Noord Korea of Rusland maar Australië. In Australië wonen rond de 25 miljoen mensen en daar zijn er tot nu toe iets van 600 overleden aan Corona. Das 0,000024%! Dat rijmt niet met elkaar, maar gebeurt wel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *