Categorieën
Geen categorie

30 augustus 2020 Ff een brainwave vandaag kids.

We gaan het hebben over geld, want ik vraag mij persoonlijk echt af waar al dat geld vandaan komt waar iedereen zo mee aan het smijten is. Het derde pakket gaat weer 11 miljard kosten, 11 miljard. Ik denk dat we richting de 100 miljard gaan, das wat Rutte en consorten aan het uitgeven zijn sinds de crisis. Hoe kan dat? Voor Corona was er nooit geld, jullie wilden goedkoper studeren, onmogelijk geen geld. Jullie wilden goedkopere zorg, kon niet geen geld. En nu? De miljarden vliegen vrolijk rond, we geven geld uit als water, ongelooflijk.
De ECB drukt geld, die maken geld. Dat doen ze op dit moment 24×7, de geldpersen blijven draaien. Nu moet geld om waarde te hebben ergens tegenover staan. Vroeger hadden landen bv goudvoorraden, economieën zijn zelf natuurlijk ook geld waard. Maar als je maar ongebreideld geld blijft drukken staat daar dan nog wel iets tegenover?
Wat in ieder geval zeker is is dat het ooit ergens terug betaald moet worden. Er zal op de 1 of andere manier een vereffening moeten plaatsvinden. Jullie zullen dat weer moeten rechttrekken maar als geld niets meer waard is hoe gaan jullie dat dan vereffenen?
Met jullie telefoon, computer, smartwatch, bankpas en implantaat. Met informatie over hoe je leeft, met jullie vrijheid, met data!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *