Categorieën
Geen categorie

29 augustus 2020 Laat ik beginnen lieverds met goed nieuws!

Gisteren geen doden in NL vanwege Corona! En das niet de eerste dag zo gaat het al weken! Fijn hé, je zou denken dat dat wel volop in het nieuws besproken zou worden maar nee, helaas, geen woord hierover. Land na land gaat weer op slot. Er zijn al landen waar de noodwet (lees dictatuur) is ingevoerd vanwege een ziekte waar al weken zeer weinig mensen aan dood gaan.
Wij gaan morgen dicht. Tis code rood hier. Gisteren een tijdje met de eigenaar van de camping gesproken. De man heeft geen idee hoe hij dit gaat doen. Vandaag stroomt de camping leeg en er komt niemand voor terug. Normaal barst het hier in september van de bejaarden uit NL en Duitsland maar die laten het nu afweten. Blijven veilig bang zijn in hun eigen land omdat er 0 doden waren gisteren.
Maar de gekte zal niet ophouden, het gaat alleen maar erger worden. De angst moet erin blijven. We gaan op weg naar de 3’de golf of is het nog de 2’de omdat die er eigenlijk niet is geweest? We moeten aan het vaccin! Er moet en zal een vaccin worden ontwikkeld om ons allemaal te redden van een zekere en onvermijdelijke dood door Corona. Daarvoor worden draconische maatregelen genomen, miljarden worden geïnvesteerd om de dood voor te zijn.
0 doden gisteren kids, wat een heerlijk nieuws hé!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *