Categorieën
Geen categorie

28 augustus 2020

Zo kids, dat was een mooie dag gisteren niet? Het 2de steunpakket komt eraan en ik las dat dat jullie iets van 350 miljoen gaat kosten, tjing-tjing. Das dus boven op de 3 miljard voor de KLM, tjing-tjing, en de vele miljarden voor steunpakketten 1 en 2, tjing-tjing. Met al die miljarden valt die 350 wel mee zou je zeggen. En hebben jullie het CPB gehoord? Ze kwamen met leuk nieuws voor jongeren, ga sparen voor je eigen pensioen! Ik ben bang dat niet iedereen het gehoord of gelezen heeft want het bericht werd niet echt groots gebracht dus ik herhaal het nog even: GA SPAREN VOOR JULLIE PENSIOEN.Das een verrassing niet? 3 dingen: – Sparen? Waar? Rente is 0%. – Er zit op dit moment in het NL’dse pensioen spaarpotje meer dan 1500 miljard eurries wat gaan ze daar dan mee doen denken jullie?- Waarom betalen jullie (als je nog werk hebt) dan zoveel pensioenlasten als je er zelf toch voor moet gaan sparen?Tateretata, dat doen jullie voor de mensen die tot de kwetsbare groep behoren, de ouderen. De mensen die jullie opzadelen met de grootste milieucrisis ooit. Dat zijn de mensen die niet willen dat jullie een feestje geven. Het zijn de mensen die de grootste schuld die een generatie ooit heeft geërfd achterlaten, jawel lieve kids echt waar, van ons speciaal voor jullie! Succes:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *