Categorieën
Geen categorie

27 augustus 2020 Slecht geslapen lieverds.

Het voelt zo beroerd. Hoe ver gaan we het laten komen? Ik ben allang afgehaakt maar hoelang duurt het voor de zwijgende meerderheid het door heeft. Want zoals ik al eerder zei ‘daar zit het gevaar.’
Gisteren weer een vader, moeder twee kindjes op het terras. Kindje, 5/6 jaar oud, moet naar de wc. Papa en kindje mondkapje op en naar de wc. Terug gaat kindje bij papa op schoot zitten, mondkapje is af, en papa steekt lekker een sigaretje op. Schiet mij maar lek. Nogmaals ik probeer geen complotdenker te zijn maar het gaat nu wel hard. Ik zie zoveel ongefundeerde angst dat ik er bang van wordt. Er komt steeds meer censuur op social media terwijl mainstreammedia alleen maar gebruikt wordt voor het zenden van staatspropaganda. Heel af en toe sluipt er een enigszins kritisch stuk door in Trouw of een regionaal blad maar vooral de volksverlakkerij krant en de televaag zitten volledig in de tang.
Ik moet even schatten want de maand is nog niet voorbij maar de 50 gaan we waarschijnlijk niet halen. Op 17 miljoen mensen nog geen 50 doden, maar daar gaat het niet meer om, we zijn nu geprogrammeerd om besmettingen angstig te vinden. De klachten zijn milder dan in maart, er is een verandering van het virus merkbaar, maar de angst regeert! Laat je niet bang maken kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *