Categorieën
Geen categorie

26 augustus 2020 Dankjulliewel kids!

De eerste reacties zijn binnen, nog lang niet genoeg maar het begin is er. Blijf ajb reacties sturen! Laat me weten wat de maatregelen met jou doen, nogmaals hoeft niet met veel woorden als het maar duidelijk is.
Ik vraag me echt af hoelang ze dit gaan volhouden. Het wordt steeds duidelijker dat er op dit moment geen crisis is. Steeds meer artsen, psychiaters, verpleegkundigen en virologen beginnen te praten en ze komen met tegenstrijdige berichten. Ze laten een heel ander geluid horen dan wat je in de mainstreammedia leest of hoort. Vorige week het bericht dat de ziekenhuizen weer volstroomden en een paar uur later lees je van een arts dat dat onzin is. Hoe komt zo’n journalist erop om dat dan te schrijven? De IC’s liggen niet vol! Wat verantwoord in vredesnaam de draconische maatregelen die wereldwijd worden ingezet?
138 miljoen mensen staan aan de vooravond van extreme armoede en de daarmee gepaarde dood. Honderden miljoenen mensen worden of zijn al werkeloos wat depressiviteit, stress, ziekte en uiteindelijk de dood met zich meebrengt. Eenzaamheid doet duizenden bejaarden eerder vragen naar euthanasie en zelfmoord komt onder psychiatrische patiënten meer en meer voor.
Jullie moeten opstaan kids! Jullie moeten van je laten horen. Val niet in slaap!

https://commonsensetv.nl/beter-dan-dit-krijg-je-het-niet-de-clash-tussen-de-media-en-de-werkelijkheid/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *