Categorie├źn
Geen categorie

25 augustus 2020 Probleem is lieverds dat jullie niet op LinkedIn of Feestboek zitten.

Tuurlijk je hebt wel een account maar echt actief zijn jullie op andere social media als Insta of Snapchat.
Maar ik heb jullie hulp nodig! Willen jullie mij helpen? Willen jullie dit bericht verspreiden via andere media? Stuur het ajb naar vriend en vijand. Iedereen onder de 30 zeg maar. Mocht je nou zelf kids hebben en dit stukkie lezen wil je dan aan ze vragen of ze mij willen helpen?
Ik wil zo graag van jullie horen hoe je deze tijd ervaart. Wat het met je doet, wat je heel erg mist of juist niet. Het is zo oorverdovend stil van jullie kant dat ik me ernstig zorgen maak en misschien is dat wel onzin. Misschien vinden jullie het wel geweldig dat er geen horecabaantjes meer zijn, dat er geen concerten van weer dezelfde k-groep te zien zijn in Ziggodome. Dat spontaan wat drinken met je vriendengroep voorbij is net als een feestje in je studentenhuis. Schrijf me dat dan ook! Wat doet het met jullie? Hoeft niet lang, kan met 1 woord of met 1000, please laat het me weten!
Het doet namelijk heel veel met mij en ik wil daar wat aan doen, samen met jullie hoop ik! Hieronder kan je wat plaatsen, via koertk@yahoo.com kan je me bereiken of via het contactformulier van mijn website: www.koertkrouwel.com. Dankjewel!

Www.koertkrouwel.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *