Categorieën
Geen categorie

22 augustus 2020 Ik heb een nieuwe hobby kids, mondkapjes rapen.

Je komt die dingen overal tegen, ze zijn de pest voor het milieu. Ze zijn gemaakt van bijna niet afbreekbaar kunststof (polypropyleen). Daarnaast kosten ze bijna niets zodat we niet echt zuinig op ze hoeven te zijn. En wat doet de mens als tie ergens niet echt zuinig op hoeft te zijn? Juist.. Ik heb er al twee uit zee gehaald! Helaas niet genoeg. Ik zag laatst een filmpje van de BBC, voor de kust van Frankrijk opgenomen, de bodem was bezaaid met mondkapjes. De mens laat zich weer van zijn beste kant zien.
Maar nu bedacht ik me vannacht loop ik niet een groot risico door die mondkapjes op te rapen? Moet ik niet beschermende kleding aan om deze gevaarlijke klus te klaren? Zo’n wit pak met masker en handschoenen? Das hier niet te doen. Tis nog steeds bloedheet elke dag en dan wil je niet met een witte overal over straat. Ik zal me dus moeten opofferen, met gevaar voor eigen leven, voor jullie!
Zelf heb ik nu 2x een masker opgehad, mijn sous mag nog geen bier kopen ik moest dus wel. Het is hier natuurlijk verplicht in winkels die vermijd ik dan ook zoveel mogelijk. Je hoort van veel mensen dat het een kleine moeite is maar dat vind ik niet, je moet ergens
een grens trekken. Mochten jullie ze wel dragen, gooi ze in de prullenbak, pls!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *