Categorieën
Geen categorie

14 augustus 2020 Wie bepaald lieverds wat wij voor informatie binnenkrijgen?

Das tegenwoordig best een lastige. Gisteren is er een supermarkt gesloten. Een kleine buurtsuper van een ondernemer die zich volgens de instanties niet aan de 1.5 meterplicht hield. Uitgebreid werd er ingegaan op hoe vaak hij die overtreden had om het feit te rechtvaardigen dat het bedrijfje van de man dicht moet. Mensen die zich ertegen verzetten werden als radicale tegenstanders weggezet. Nu ben ik al een tijdje niet meer in NL maar voordat ik wegging moest ik een acculader hebben. In de praxis waar ik deze kocht op een woensdagmiddag was geen sprake van 1.5 meter, je kon over de koppen lopen. Ook in een naastgelegen Aldi was het erg druk. Zijn er al grote winkelketens gesloten? Weten jullie dat?
Maurice de Hond is verwijdert van LinkedIn. Er zijn mensen die bepaald hebben dat de informatie die hij brengt niet voor ons geschikt is. Willem Engel is ook een tijdje verwijdert van LinkedIn. Niet omdat hij oproept tot radicaal gedrag maar tot nadenken.
De vrijheid om te ondernemen, te zeggen wat je wil, te lezen wat je denkt dat relevant voor je is en te leven zoals je wil leven is ons bij deze afgenomen. Nog steeds wil ik niet in complotten denken maar ik wordt steeds achterdochtiger. Waarom gebeurt dit? Wat zit erachter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *