Categorieën
Geen categorie

10 augustus 2020 Er gaan op social media veel verhalen rond kids van oude mensen die vertellen hoe zwaar hun leven is geweest en wat ze allemaal hebben moeten opofferen.

Daarin roeptoeteren ze dat jullie niet moeten zeuren en dat zij het veel zwaarder hebben gehad. Trap er niet in! Wat een verschrikkelijk opportunistisch gezwets! Omdat zij in de problemen zitten, omdat zij tot de risicogroep behoren moeten jullie je leven omgooien! Volgens de teksten van deze mensen is dat een kleine opoffering in vergelijking met wat zij hebben meegemaakt. Nou sorry, walgelijk!
Deze mensen hebben, samen met mij, deze gruwelijk oneerlijke wereld opgebouwd. Wij hebben er zo’n zooitje van gemaakt. Het milieu is volledig naar de knoppen, er zijn meer vluchtelingen dan ooit, de ongelijkheid op de wereld is ongekend en wij hebben toegelaten dat de economie niet draait om mensen maar om geld. Deze generatie heeft samen met de mijne gezorgd voor jullie studieschuld. Voor een ongekende woningnood, vooral onder jongeren, vanwege belachelijke huizenprijzen, voor meer verboden dan ooit.
En dan de toekomst, we gaan naar de diepste recessie ooit. Staatsschulden zijn nog nooit zo hoog geweest. De wereld verhard, mensen worden bang gemaakt voor elkaar. Niemand weet wat de toekomst brengt. Niet luisteren lieverds, please LEEF!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *