Categorieën
Geen categorie

1 augustus 2020 Ik kan me voorstellen lieverds dat het voor mensen die gewoon lekker door willen met hun leven best lastig is.

Wat moet je dan met dat gezeur van mij? Je kan het niet lezen, je kan het negeren en af doen als onzin. Je kan het belachelijk maken en zeggen dat ik een conspiracy denker ben die normaal moet doen en zich moet schikken naar de mainstreammedia.
Daar heb ik vannacht over nagedacht, ben ik een conspiracy denker? Okay ik ben kritisch, probeer informatie te verifiëren, lees andere meningen en toets dat met mensen om mij heen. Daar gebruik ik bv LinkedIn voor en dat geeft mij weer verrassende nieuwe inzichten. Das fijn vind ik want er gebeurt veel wat ik niet begrijp.
Met dat gedoe over 5G heb ik niet zoveel. Ik begrijp niet zo goed waarom wij in NL zo hard gaan met nieuwe technologieën maar ala we lopen nou eenmaal graag voorop. Hier in Zuid Frankrijk zit ik nog steeds op 3G, werkt prima!
Ik geloof niet dat Bill Gates de grote boeman is die ons in zijn macht wil krijgen via een vaccin. Dat het een megalomaan mannetje is snap ik. Als je al zolang meer geld bezit dan menig zuid Amerikaans land dan ga je vanzelf denken dat je belangrijk bent.
Voor mijzelf ben ik er uit! Vragen stellen over beleid gebaseerd op angst is geen conspiracy, dat is gezond verstand. Blijf kritisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *