Categorieën
Geen categorie

25 juli 2020 Ik word steeds banger lieverds.

Zo graag zou ik positief en gezellig nieuws brengen maar het lukt me niet. Laten we de wereld om ons heen ff doornemen. Kom ik morgen terug op ons eigen landje.
tRump is bezig zijn ultieme droom uit te voeren ‘world domination’ te beginnen met zijn eigen volk. Uitstel van de verkiezingen in de US is zeer reëel en zal het einde van ‘The land of the Free’ inluiden. Dictator tRump klinkt leuk niet?
Poetin is alleenheerser in zijn land tot 2035, het was een kleine voetnoot in onze kranten. Op die dag gingen er, ik dacht, 8 mensen dood op onze IC’s en dat was veel belangrijker om te vermelden.
Xi zit er sws net zo lang als hij wil, een Chinees heeft het niet zo op met vrijheid.
Goed, dat betekent dus dat democratie vanaf november alleen nog in de EU is te vinden, ho wacht stop, vergeet het maar. Ook hier zijn we bezig de democratie om zeep te helpen in naam van de bestrijding van een mild virus.
Ik heb me altijd afgevraagd hoe de totale vernietiging van onze beschaving er uitziet maar zie het nu voor mijn ogen gebeuren. Zet mensen zo tegen elkaar op dat families uit elkaar vallen, kinderen bereid zijn hun ouders aan te geven, de waarheid niet meer relevant is. De EU brokkelt af, solidariteit is een vies woord, men kruipt in zijn eigen schulp. The End!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *