Categorieën
Geen categorie

20 juli 2020 Pittig dagje gisteren kids.

Lunch hield niet op ze bleven komen. Tof natuurlijk maar je raakt op een gegeven moment door je voorraad heen. De visboer levert 6 dagen in de week verse vis voor de zondag sla ik dus altijd een extra visje in. Maar als ze maar blijven bestellen gaat het toch een x op. Op de patat na komt niets uit de vriezer, ja ok het ijs dat doet het buiten de vriezer errug slecht. Maar verder is alles vers, lekker!
Vanaf vandaag moeten we hier 24×7 met een mondkapje op lopen, in alle openbare ruimtes is het verplicht. Gisteren zag ik een mevrouw in zee zwemmen met een mondkapje op, helaas had ik geen fototoestel bij de hand.
Ondertussen is Rutte bezig zijn poot stijf te houden. Merkel en Macron zijn al een x boos weggelopen als ik de kranten moet geloven. Denken we nou echt dat het wat uitmaakt? Geloof me het maakt geen ruk uit kids, als we gaan gaan we met z’n allen en gaan zullen we. Dat geld moet er komen en er zal nog veel meer nodig zijn. Na 4 weken Frankrijk kan ik jullie zeggen dat dit land financieel en moreel volledig naar de klote is. Italië staat er nog slechter voor om over de rest maar te zwijgen. Gelukkig kan het altijd erger, zeker als je een president hebt die van verdeeldheid zaaien zijn beroep heeft gemaakt.
Het zal niet lang zo rustig blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *