Categorieën
Geen categorie

21 juli 2020 750 miljard kids, das iets met 9 nullen achter de 750.

Dat hoeven we als NL niet alleen te betalen, pffff, maar een substantieel deel komt op jullie schouders te liggen. En dat komt er gewoon bij hé naast de miljarden die nu in onze eigen economie worden gestopt. Btw, van die 750 miljard moet de helft terugbetaald worden, das toch fijn niet?
Ik zal jullie een geheimpje vertellen kids, de gemiddelde Italiaanse familie is 6 a 7x rijker dan een Nederlandse familie. Aan hypotheken doen ze daar bv niet, een huis tik je gewoon af. Belastingen zijn in dat land iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken men leeft er vooral van zwart geld. De regering bestaat over het algemeen uit omhoog gevallen idioten maar dat is tegenwoordig in de meeste landen zo. Het leuke is ze worden nog democratisch gekozen ook. Niet door jullie btw jullie stemmen niet das algemeen bekend. Dat hebben we in de UK gezien. De jongeren wilden in de EU blijven maar ja dan moet je er wel wat voor doen, stemmen, en dat was weer teveel gevraagd. Er is een andere bevolkingsgroep die genoeg tijd heeft om te stemmen, daar hebben jullie deze idioten aan te danken.
Ik ga het nog een x zeggen, ze nemen op dit moment niet alleen al jullie rechten af maar ook jullie toekomst. Koop nog maar een bosje bloemen voor oma:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *