Categorieën
Geen categorie

9 juli 2020 Nee kids ik ben niet ontslagen!

Gisteren was een terugblik op gedane zaken. Het is hier lekker en ik krijg ruimte mijn ding te doen. Want werken is leuk kids, zeker als mensen in je geloven en ze je de mogelijkheid geven je creativiteit kwijt te kunnen.
Ik mocht vaak op cursus bij de verschillende bedrijven waar ik gewerkt heb. Dan zaten we weer in een te duur en groot hotel om de “7 habits of highly effective people” te bestuderen. Of een spoedcursus productkennis over een apparaat waar ik helemaal niets van wilde weten.
Ik ga jullie een geheimpje vertellen: ik heb totaal geen verstand van computers, ik kan excel niet eens openen. Een mail sturen lukt net, een PowerPoint presentatie van mij ziet er uit als een tekening van een kleuter. Ik lette ook niet zo goed op tijdens die trainingen. Dom, misschien was ik wel wat effectiever geworden als ik dat wel had gedaan. Maar om te verkopen vond ik productkennis alleen maar lastig. Naar mijn idee koopt een IT Manager geen computers omdat er zoveel power inzit, of omdat er van die mooie lampjes in branden. Hij koopt een oplossing voor een probleem en daar was ik naar op zoek. Daarnaast ging ik ervan uit dat mijn concollega dat probleem net zo goed kon oplossen. Dus moest ik zorgen dat ze mij een toffere peer vonden. Das alles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *