Categorieën
Geen categorie

7 juli 2020 Na een een maand of 8 stug doorbellen kids was ik 2x ontslagen door de organisatie die dit project voor Compaq aanstuurde.

Het was een Amerikaanse organisatie met een Amerikaan als callcenter manager en hij had strikte regels, tsja. Natuurlijk waren er ook managers van Compaq en die zorgden dan dat ik er weer kon gaan zitten.
Ik stuurde laptops op naar organisaties, werd dikke maatjes met inkopers en verkocht als een dolle. Het was zo erg dat ik 7 maanden later bij de salesmanager van de Finance unit van Compaq zat. De inkopers van Fortis bank vonden mijn aanpak wel effectief en hadden hem gevraagd of ik geen AM kon worden. Ik zie hem nog gebogen over mijn CV. Maar je hebt je havo toch wel afgemaakt, vroeg hij? Dat was gelukkig voor hem het geval, zo kon hij iig melden dat ik hbo werk en denk niveau had. Tweede vraag was of ik het erg zou vinden om een Audi A4 op te rijden die nog in de pool stond. Niet gehinderd door enige kennis van auto’s maar ook niet in het bezit van een rijbewijs stelde ik voor te beginnen met een lease fiets.
11 maanden later begon mijn carrière als AM ondanks 3 ingrepen tijdens mijn rijexamen. Ik leerde dat een Audi best veel power had en kreeg mijn eerste Blackberry telefoon. Al append reed ik over Neerlands wegen, een AM met hbo werk en denkniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *