Categorieën
Geen categorie

1 juli 2020 We horen en lezen er nog steeds weinig over lieverds maar dat zal vast niet lang duren.

2,4 miljoen mensen zijn de afgelopen maanden afhankelijk geweest van de NOW regeling en dat kan natuurlijk niet doorgaan. Daar gaat een eind aan komen. Maar het grote probleem is dat de werkgevers de loonkosten nog niet kunnen opbrengen, de economie ligt volledig op zijn gat. Hier in Cavalaire-sur-Mer merk je dat ook. Er zijn veel minder toeristen, gelukkig zijn we daar niet van afhankelijk omdat de gemiddelde Fransman zeker een paar x per week gaat lunchen of dineren. Wat ik gisteren al zei eten is een dingetje! En daar zit hem de kneep, dat doet een NL’der niet. Dus als die toeristen de aankomende maanden niet naar NL komen dan kan je op je klompen aanvoelen wat er gaat gebeuren met onze horeca.
Ze zijn ook trouw die Fransen! Als ze lekker bij je hebben gegeten komen ze de volgende dag gewoon terug. Een echtpaar heeft de drie dagen dat we nu open zijn elke dag bij ons geluncht. Gisteren at de beste man zijn bord bijna op, laten we het erop houden dat hij het lekker vond:-)
Ik roep alle NL’ders op om hetzelfde te gaan doen, please! Red ajb de horeca want geloof me de straten worden leeg zonder cafés en restaurants. Ga minimaal 2x per week op restaurant en vergeet die nieuwe dakkapel of auto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *