Categorieën
Geen categorie

30 juni 2020 Zo lieverds de laatste Tozo dag.

Ik heb het ff opgezocht, wist zelf ook niet zo goed wat het betekende, maar het staat voor Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers. Op zich had ik nog een maand of drie kunnen profiteren van deze regeling maar ben blij dat ik er vanaf ben. Was ook geen vetpot, €1052, maar een gegeven paard mag je niet in de bek schijten zeggen ze. In de mail waarin ik ze vroeg de Tozo stop te zetten schreef ik dat het net genoeg was om dood van te gaan en dat ik dat zo’n naar gezicht vond voor jullie. Ik kreeg een zeer verontruste mail terug van een dame die mij doorverwees naar het social team om meer hulp aan te vragen. Ik heb haar maar even gebeld om haar gerust te stellen. Haar uitgelegd dat mijn schrijfstijl misschien wat te direct was geweest en bedankte haar voor haar advies.
En vanaf morgen chef, officieel, niet meer alleen BBQ maar ook chef salade, chef plate du jour, chef soep, eigenlijk chef alles… Morgen wil ik starten met een mooi stukje Short Rib, wat krieltjes en haricot vert als plate du jour, ben benieuwd wat de Fransen ervan vinden. BBQ is niet echt een dingetje hier vandaar die haricots verts dan hebben ze iets wat ze kennen. Eten is belangrijk in Frankrijk, heel belangrijk en das fijn. We gaan elkaar ongetwijfeld vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *