Categorieën
Geen categorie

2 juli 2020 Na mijn zwerf carrière heb ik in NL nog een jaar of 6/7 de acteur gespeeld kids.

Met als hoogtepunt meespelen in de Opera L’Italiana in Algerie geregisseerd door Dario Fo. Ik speelde daar oa een golf en een eunuch in. Wat een belevenis was dat! Terugkijkend had ik me wat meer moeten inleven in mijn rol als eunuch dat had me een hoop zorgen bespaart maar dat terzijde.
De ontwikkelingen die volgden vanuit de vele hoogtepunten tijdens en na het meespelen in deze opera maakte dat ik mij wilde gaan richten op een andere carrière. Ik zag wel wat in een carrière in de IT. Via de LOI begon ik een cursus, ik zou niet meer weten welke precies maar er stond groot IT op de boeken. Het waren trouwens ook best veel boeken vond ik. Zodra de doos binnen was ben ik gaan solliciteren op een baan in de IT en dat ging vrij vlot. Op de 1 of andere manier werd ik aangenomen als Callcenter medewerker bij Compaq Computer. Ik was 1 van de 13 gelukkigen die na een stoomcursus aan de slag mochten om bedrijven te gaan bellen om de computers van Compaq te gaan verkopen. Die LOI cursus heb ik maar bij het oud vuil gezet, dat was niet meer nodig. Met mijn hoed op en lange jas liep ik elke dag door de gangen naar de kelder waar wij zaten te bellen. Wie had gedacht dat ik 20 jaar zou blijven hangen in de IT?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *