Categorieën
Geen categorie

12 juni 2020 Gisteren, lieverds, moest ik in een supermarkt zijn.

De eigenaar van de supermarkt had besloten de doekjes en schoonmaak rommel voor de karretjes weg te halen, eindelijk! Buiten was er paniek onder onze oudere medemens. Het was amusant en heel erg zielig tegelijk.
4 maanden Corona hakt erin, je ziet het om je heen. Mensen zijn wantrouwig, achterdochtig en snel geïrriteerd. Misschien dat je dat krijgt als je 24×7 via de media wordt gebombardeerd met regels en verboden die volgens deskundigen nodig zijn om de mensheid te redden van een onvermijdelijke Armageddon, dan sluipt dat erin, gek he.
Een oudere dame stond, met haar mondkapje op, al een poosje te dralen, ze had al meerdere malen geroeptoeterd dat de doekjes weg zijn. Sommige gingen erop in maar de meeste negeerden het, pakten een karretje en liepen de winkel in. Leeftijdsgenoten van haar sloten zich bij haar aan, ik verwachtte elk moment een bejaarde die zou opstaan om te roepen dat hij een supermarkt eigenaar in zijn gezicht zal trappen. En gelijk heeft tie, op die manier kom je nog eens ergens. Overal duiken verontwaardigde, boze of bange mensen op, en ze krijgen van onze media alle ruimte om hun woede te uiten. Bij een tegengeluid wordt je verketterd, maar ik zeg het toch: waarom zijn schoonmaak tissues altijd wit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *