Categorieën
Geen categorie

13 juni 2020 Vorige week kids mocht ik van de baas van de camping weer een keer werken met een stukkie vlees.

Ze had wat te vieren en ik speelde de kok. Het was een rack van een ongelooflijk verwend Tamworth varkentje van een bevriende boerin. Man, dat was ff leuk. Ik mis dat wel. Ik kook hier bijna dagelijks voor meerdere mensen, maar dat is wat anders dan werken met zo’n mooi stuk vlees.
Naast het vlees vond ik het hartstikke leuk om de mensen te vertellen over BBQ’n, de herkomst van het vlees en wat er verder bij komt kijken. Dat eigenlijk maar twee dingen belangrijk zijn:

  1. Temperatuur
  2. Hoeveelheid drank

Jullie begrijpen nummer 1 stelt weinig voor, nummer 2 is waar je aan moet werken. En daar wil ik best mee helpen!
Mochten jullie nu mensen kennen die in het bezit zijn van een BBQ, die iets te vieren hebben, die zelf erg lui zijn of wat willen leren dan kunnen ze altijd ff contact opnemen. Het maakt niet uit wat de reden is ik kom er graag een culinair BBQ feestje van maken, zoals je leest puur uit eigenbelang. Een candlelight diner voor twee personen met oesters, kreeft en foie gras van de Q? Een vrijgezellenfeestje waar we Tomahawks en porkchops in de vlammen gaan leggen? Of een 1.5 meter feestje waar Hors-d’oeuvre’s op het menu staan. Neem contact op met de schrijvende BBQ’r!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *