Categorieën
Geen categorie

11 juni 2020 Te laat kids, eerste x dat ik me verslapen heb. Klein feestje gehad.

2 flessen wijn is teveel. Ik zou jullie nog vertellen hoe ik de gevangenis in Griekenland ben uitgekomen. Na 5 nachten waarvan dus 2 in een privécel werd ik op een zaterdagochtend naar de rechtbank geleid. Deze staat in Athene op een berg, althans dat is wat ik me herinner na 30 jaar. In de rechtbank kwam een mij onbekende man op me af die zich voorstelde als mijn advocaat. Niet dat ik daar wat aan had want hij sprak 4 woorden Engels, me lawyer, no English. We liepen de rechtszaal in, een voornaam uitziende man zat achter een prachtig houten bureau. Hij werd geflankeerd door 2 mooie dames. Ik moest plaats nemen op een houten bankje mijn lawyer ging naast me zitten en deed zijn ogen dicht. Wat er gezegd werd ontging mij volledig maar op een gegeven moment begreep ik dat het over mij ging. De voorname man, de rechter, sprak gelukkig wel wat Engels. You are a beggar sir? Ik was dus opgepakt voor bedelen een zwaar vergrijp in Athene waar je echt over de bedelaars struikelt! No your Honor I’m a mimeplayer. Hij keek verbaasd en vroeg me wat een mimespeler was. Spontaan deed ik het voor, ik gaf 1 van de dames naast hem mijn hart en de ander een bloem. Gelach, en ik was weer vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *