Categorieën
Geen categorie

7 juni 2020 Ik heb hier ondertussen lieverds, al best wel wat onzinnige waarheden neergelegd.

Maar wat ik ook voor onzin uitkraam onze leiders weten het altijd te overtreffen. Volgens die gezellige dikkerd van het RIVM is de kans op besmetting in een vliegtuig klein, net zo klein als in een bus of trein. En daarom mag een vliegtuig gewoon vol en een bus maar voor 40%. Tenzij die bus op Schiphol rijd! Dan maggi wel vol🤫
Er zijn in NL sinds de Corona gekte meer dan 2 miljoen mensen die afhankelijk zijn geworden, qua inkomen, van de staat. 324.000 mensen hebben de Tozo aangevraagd das €1050. Als je die getallen x doet dan krijg je 340 miljoen. Maar das per maand, de Tozo wordt nu voor 6 maanden uitgekeerd dus 340 x 6 = meer dan 2 miljard euries. Er zijn meer dan 1.7 miljoen mensen in NL die profiteren van de NOW regeling. 1.7 miljoen mensen die 90% van hun loon doorbetaald krijgen van de staat. Ik ga het hier niet uitrekenen ik zou niet weten waar te beginnen.
En ondertussen keuvelen we gezellig over mondkapjes, apps, 1.5 meter en nieuwe wetten om onze vrijheden nog meer te beperken. De files nemen weer toe, de beurs stijgt, de bejaarden worden weer rijker.
En jullie zijn werkeloos maar je hoeft je niet te vervelen! Jullie hebben een strijd te voeren, jullie hebben George. Zo geniaal dit..😪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *