Categorieën
Geen categorie

6 juni 2020 Mogguh kids, weer eens een verhaaltje uit de oude doos maar wel met een actueel onderwerp.

Ik vraag me namelijk al een tijdje af wanneer racisme voor mij iets concreets werd.
Toen ik op HAVO zat in het altijd mooie plaatsje Zetten mocht ik de klas delen met Jacqueline, Jacqueline was donkerder dan ik was. Ze had een afrokapsel, Ik vond Jacqueline mooi. Nu was ik sws heel sociaal hoor, ik vond eigenlijk alle meisjes wel mooi in die tijd maar Jacqueline was groter dan de andere meisjes en dat was heel spannend! Ik was namelijk net groot genoeg om over de rand van de wc te kunnen kijken. Hierdoor lag ik tijdens het schuifelen precies met mijn hoofd tussen haar borsten. En ik kan je zeggen dat was een mooie positie. Daarnaast was ze, als ik omhoog keek, bereid haar prachtige lippen op de mijne te drukken en haar warme vochtige tong door mijn mond te laten glijden, een sensatie.
Ik ben heel erg benieuwd of Jacqueline zich wel eens gediscrimineerd voelde bij ons in de klas. Hoe ging dat toen? Ik ben dat kwijt. Mijn beste vriend Harry zijn moeder kwam uit Indonesië en de ouders van een andere vriend, Richard, kwamen daar ook vandaan. Werden of worden zij gediscrimineerd? Vast, maar ik was me er vroeger niet van bewust. Zouden Jacqueline’s borsten daar iets mee te maken hebben gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *