Categorieën
Geen categorie

5 juni 2020 Chaos is het lieverds, en niet zo’n beetje ook.

Toen ik jullie leeftijd had was de wereld overzichtelijk, je had Amerika. die was goed, en je had Rusland, die was slecht. Rusland en Amerika waren de hele dag tegen elkaar aan het grommen, we noemden het de koude oorlog, maar verder gebeurde er niet veel. Af en toe wat gerommel in het Midden Oosten rondom het nieuwe staatje Israël maar dat regelde Amerika wel voor ons.
Amerika en Rusland lieten kernwapens bouwen, heel veel kernwapens. De ene dag stond er in de krant hoeveel x Rusland de wereld kon vernietigen en de volgende dag hoe vaak Amerika. Dat was niet echt bemoedigend maar mij werd uitgelegd dat ze elkaar op die manier in evenwicht hielden.
Wanneer iets in evenwicht is dan klopt het, je bent in balans zoals ze dat zo mooi bij dansen zeggen. Als je niet in balans bent dan heb je dat moment dat je net niet valt en van alles doet om te corrigeren, je kent dat moment wel. Zwaaien met de armen, heen en weer bewegen met je been, meestal maak je het alleen maar erger maar je doet er alles aan om niet te vallen, en dan geeft iemand je een klein duwtje of ze geven je heel rustig een hand zodat je je balans weer kan vinden. Wat zal het worden?
Tis hurricane season, het wordt een heftig seizoen hebben ze voorspeld, Buggle up kids..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *