Categorieën
Geen categorie

4 juni 2020 Als vader moet je positief zijn en moed inspreken kids, daar ben ik me best van bewust en daar faal ik dan ook jammerlijk.

Het gaat toch best goed! Nou ja ok, er zijn wat landen waar het wat minder gaat maar als je daar geen aandacht aan besteed in de media dan is het er niet. Nee het gaat toppie! Gisteren een dame die werd geïnterviewd, ze was best zielig. Normaal zou ze in maart een weekje Parijs hebben gedaan, in april naar Majorca en in mei naar Bangkok. Dat waren de korte vakanties die ze had moeten afzeggen. Oja ze was ook erg links en had gedemonstreerd op de Dam vanwege George en vond het maar belachelijk hoe die gasten uit de horeca reageerden. Haar vakanties btw had ze ingeruild voor mega veel weekendjes weg met de kids in NL maar ze hoopte toch nog wel in augustus een paar weken naar Griekenland te kunnen.
Ik voelde me vies na haar te hebben aangehoord. De interviewer van Radio1 niet, die snapte het wel, tis niet niks 3 vakanties te moeten annuleren. Geen kritische vraag over haar reis en vlieggedrag, geen opmerking over de zware tijd die horeca-ondernemers doormaken, niets van dat alles!
Nu wordt je in de bubbel waarin ik leef eerder vies, afval beland nou eenmaal op straat! Waarom zien we wel de splinter in het oog van een ander en niet de balk in ons eigen oog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *