Categorieën
Geen categorie

3 juni 2020 Er zijn, lieverds, best veel mensen die geloven dat Bill en George achter alles zitten.

Dat zij al eeuwen bezig zijn om ons, het volk, hun wil op te leggen. De Illuminatie of Deep State zoals tRump het noemt. Soros en Gates staan hoog op de lijstjes van deze conspiracy denkers. Zij zitten achter alles en hun enige doel is.. Tja wat is hun doel? Waarom wil Bill ‘world domination’? Ik moet altijd aan Pinky denken, Pinky and the Brain. “Today Pinky we are going to take over the world!”.
Ik hoop dat er een plan achter zit, dat er mensen zijn die dit allemaal hebben bedacht. Dat Bill en George nadat ze ons tot hersenloze zombies hebben getransformeerd lekker de hele dag met elkaar gaan knikkeren ofzo, tja wat moet je anders? Zou toch mooi zijn dat alles wat nu plaatsvind als doel heeft dat Bill en George rustig kunnen knikkeren.
Persoonlijk denk ik dat er geen plan achter zit, hoe graag ik ook zou willen dat er mensen zijn die deze chaos bedacht hebben. Ik ben bang dat we totaal stuurloos bezig zijn onze beschaving om zeep te helpen. Heb me altijd afgevraagd hoe de Inka’s of de Romeinen dat toch voor elkaar hebben gekregen, en nu zie ik het voor mijn ogen gebeuren. Veel is er niet voor nodig! Een paar Bullies, wat harde woorden en een snufje angst, let’s take over the World, Pinky!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *