Categorieën
Geen categorie

2 juni 2020 Onrustige nacht kids, meestal slaap ik hier wel OK, vandaag ff niet.

Gisteren was er een demonstratie rondom George Floyd op de Dam het zal jullie niet ontgaan zijn. Geweldig dat zoveel mensen begaan zijn met de ongelijkheid in de wereld, maar waarom heeft jullie broer een boete van €390 gekregen? Hij was met 4 man in het park aan het trainen, ze hielden zich aan de onzinnige 1.5 meter maar waren volgens de BOA met teveel man. Hoe leg ik dit als vader aan jullie uit. Zeker omdat ik ook nog moet uitleggen waarom de demonstratie tegen de lockdown de vorige dag met harde hand uit elkaar was geslagen. Het lukt me niet meer.
Moet ik meer gaan doen? Dit loopt volledig uit de hand. Mensen worden zoals ik het zie bewust tegen elkaar opgezet. Hoe kan die verschrikkelijke burgemeester van Amsterdam dit verantwoorden?
Ik wil niet dat ze ons bewust tegen elkaar opzetten. Wat kan ik doen?
Op social media gaat het hard, onvrede, onrust, harde woorden en heel veel woede. Waarom doet Halsema dit? Horeca-ondernemers moesten gisteren met een meetlint werken om hun gasten op afstand te houden na 3 maanden geen inkomen te hebben genoten. En mevrouw Halsema gaat zelf zonder mondkapje tussen de demonstranten staan. Ik kan dit niet uitleggen, ik moet meer gaan doen. Ik
wil het uit kunnen leggen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *