Categorieën
Geen categorie

31 mei 2020 10 weken alweer lieverds, 75 stukkies.

Ik heb net stukkie 1 van 22 maart ff teruggelezen, vind dat ik nog mild ben geweest. Nog geen 6000 mensen dood in NL, ehhh aan Corona dan hé, zeggen ze. Ondertussen is wel bekend dat Corona of Covid niemand dood maar dat het onderliggende ziektes zijn of een overreactie van je eigen Cytokinen (das je eigen leger om virussen te verwijderen). Heb je wel pech overigens als dat gebeurt, maar een heel klein percentage heeft daar last van.
Meer dan 80% van de dooien zijn vooral opa’s en een paar oma’s die sws een keer dood moesten. En natuurlijk vind ik het ook beroerd als iemand dood gaat maar tis wel de bedoeling. Als ik zelf dood moet hoop ik waardig te kunnen sterven. Niet alleen op een IC in de hoop dat ik overleef zodat ik daarna nog een jaar of twee gebruik kan gaan maken van ons veel te dure zorgsysteem. Willen jullie dat onthouden ajb, mocht ik onverwachts geestelijk incapabel worden geef me een spuit, als ik het zelf nog kan regelen regel ik het wel.
Ben alleen een beetje heel erg veel bang dat wij ons niet zoveel zorgen hoeven te maken over oud worden. Ik weet, alles draait nog soepel in NL, niets aan het handje. Onder onze bejaarde medemensen zit nog geld zat. Maar niet bij jullie kids, en de rekening moeten jullie betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *