Categorieën
Geen categorie

29 mei 2020 De Planbureaus (CPB, PBL en nog 1) kids, adviseren Rutte het niet meer te hebben over de 1.5 meter samenleving of het nieuwe normaal.

Het is ze eindelijk duidelijk dat het niets toevoegt aan onze veiligheid dus moet er iets verzonnen worden om ons zoet te houden. En lieverds ze zijn met een briljant alternatief gekomen, onze premier gaat het voortaan hebben over de Gezonde, Veerkrachtige en Duurzame samenleving, is het niet een giller? De GVD samenleving, ik vind het goed gevonden, een waardig opvolger voor de 1.5 meter samenleving en het nieuwe normaal. Ik denk dat er de aankomende tijd een hoop ge’GVD’t zal gaan worden en dan weten we waar we het over hebben.
Zouden de Nederlanders dit gewoon weer gaan slikken? Ja tuurlijk, het volk zingt alleen maar dat je ze de wetten niet voor mag schrijven maar als er 1 slaafs en mak volkje is dan zijn wij het wel. De geschiedenis heeft ons dat wel geleerd.
Ik stel me dan voor hoe ze hier opkomen?Zouden ze met een mannetje of 40 in een ZOOM/Hei sessie zoiets besluiten? Of had de directeur een visioen en heeft tie het erdoor gedrukt? Nee ik denk dat dit wel een gezamenlijke effort is denken jullie niet? Dit verzin je niet in je eentje. Ik vind de D ook zo leuk van Duurzaam. Als je de D niet gebruikt op dit moment stelt het GVD niets voor..

https://nos.nl/l/2335413

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *