Categorieën
Geen categorie

27 may 2020 Pissen over iemands schoenen doe je over het algemeen niet ongestraft, kids.

Die grote kerel liep weg en toen pas hoorde ik gelach, ik draaide me ondertussen om. Elk moment verwachtte ik een ongelooflijke klap. Er kwam geen klap maar het werd wel een stuk rumoeriger. Meer gelach en geschreeuw vulde de kleine ruimte. Ik was klaar met pissen en had me omgedraaid. 3 politieagenten waaronder die grote stonden zo te zien woedend tegenover elkaar. Met grote armgebaren en schreeuwend in dat onverstaanbare Grieks probeerden ze elkaar ergens van te overtuigen. De vloer was nog nat, ik pakte wat wc papier althans wat daarvoor door moest gaan. Als je je billen ermee afveegde bleef er ook wat vlees aanhangen, en ging de vloer droogmaken. Het werd stil, ik keek op en zag dat die grote weg was. 1 agent stond er nog. Hij knikte naar me, haalde een doek en een emmer met wat water. Samen met hem ruimde ik het op. Vraag me niet waarom maar tot die nacht had ik in een cel gelegen met 2 andere kerels. Nu kreeg ik een cel voor mij alleen. Op de 1 of andere manier waren ze een stuk aardiger geworden. Ik kan natuurlijk van alles verzinnen maar ik zou niet weten waarom.
2 dagen later ben ik berecht, kom ik op terug!
Maar lieve kids, wordt het niet tijd om wat vaker over schoenen heen te gaan pissen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *