Categorieën
Geen categorie

26 mei 2020 C’est le ton qui fait la musique, lieverds, deze zin hoor ik mijn hele leven al in vele vormen.

Op 1 of andere manier door deze stukkies komt tie weer regelmatig terug. Zelfs jullie zeggen het wel eens tegen me. Zou het, een beetje aangepast, een goed grafschrift zijn? Natuurlijk wel vertaald, bv: hij had wat vaker stroop in de bek motte nemen. Of: De waarheid is niet wat men wil horen, sukkel.
We zijn ruim 9 weken verwijdert van mijn eerste stukkie, en zelfs de bejaarden gaan niet meer dood! Ondersterfte, Prachtig woord, niet? Laat het een paar x door je mond rollen, Ondersterfte, je zou er geil van worden. Fucking hell! Waar zijn we mee bezig stelletje klootzakken!!! Ondersterfte!! We moeten juist dood sukkels! Wij vernietigen de wereld, zelfs daar spreken we gvd niet de waarheid over. We planten gesubsidieerde windmolens waarvan we weten dat ze nooit rendement opleveren maar wel miljoenen vogels vermoorden. Alleen maar voor ons eigen gemoedsrust. We zijn ongelooflijk schoften en daaraan kun je zien dat er geen God is. Elke schijnheilige klootzak die mij gaat vertellen dat wij mensen superieur zijn aan andere wezens schiet ik vanaf nu direct neer. Beng, kogel door de kop, lul met vingers.
C’est le ton qui fait la musique, ach, hoe je het ook zegt, het maakt toch niets uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *