Categorieën
Geen categorie

25 mei 2020, De Griekse politie kids doet er alles aan vluchtelingen het land uit te krijgen.

Ze schuwen het niet daarvoor geweld te gebruiken, alle internationale regels te overtreden en de rechten van de vluchtelingen op talloze manieren te schenden. Ik heb zelf ervaring met de Griekse politie. Ik mocht 5 dagen gebruik maken van hun faciliteiten, alleen woning btw, kost moest ik zelf verzorgen. Hoe? Dat was niet het probleem van deze helden!
Door de berichten over het optreden van de agenten in Griekenland denk ik er regelmatig aan terug. Ik had een, bedacht ik mezelf later, best wel heftige confrontatie met 1 van die agenten. Midden in de nacht moest ik naar de wc. Na een uurtje bonken op de celdeur kwam er een grote brede agent aan. Hij liep achter mij aan richting de toiletten en toen voelde ik de eerste stoot tegen mijn achterhoofd. Ik was stomverbaasd maar liep door, zal wel per ongeluk zijn dacht ik. De deur van het toilet moest open blijven, ik stond met mijn rug naar hem toe te pissen en toen de tweede stoot, en de derde. Met mijn piemel in mijn hand draaide ik mij om terwijl ik nog aan het pissen was. Het spetterde over zijn schoenen. Ik keek hem alleen maar aan, ik was niet bang, maar zo boos over zoveel onrechtvaardigheid. Nu was de agent stomverbaasd, draaide zich om en liep weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *