Categorieën
Geen categorie

21 mei 2020 Muggen kids, waarvoor zijn die op deze aarde? Elk dier op aarde heeft een functie, wat is die van muggen?

Okay, tis een voedselbron voor veel andere insecten en vogels das 1, maar is er meer? Of zou de schepper de mug speciaal voor mij op de wereld hebben gezet. Om mijn voeten en onderbenen in de brand te zetten. Ik verdenk hem er wel van, je moet een ongelooflijke sadist zijn om muggen te bedenken.
Is sws voor mij altijd een dingetje geweest in mijn gelovige opvoeding, hoe God de wereld in 7 dagen ff opzette, 6 eigenlijk want op dag 7 nam hij tijd zichzelf te eren. Rare is dat ik nooit echt antwoord heb gekregen op hoe ik het scheppingsverhaal moet interpreteren. Kijk ik snap best dat als je een beetje doorwerkt je heel wat voor elkaar kan krijgen. En ik heb begrepen dat hij van te voren een draaiboekje had gemaakt zodat hij de dingen niet door elkaar haalde. Zo begon hij op dag 1 met het licht, slim omdat je anders geen donder ziet.
Waar het volgens mij mis is gegaan is de aandacht waarmee hij de levende wezens maakte. Als je 4 dagen nodig hebt om licht en water aan te sluiten dan ben je niet echt handig, toch? En tja als je dan toch het draaiboekje wilt volgen dan wordt de rest een haastklus. En dan gaan er dingen fout, dan krijg je wezens die niet af zijn, zoals de mens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *