Categorieën
Geen categorie

20 mei 2020 Ik moet me zo inhouden kids. Eigenlijk wil ik elke dag een vlammend betoog houden over hoe we bedonderd worden.

Ik denk niet dat ze het bewust doen hoor dat bedonderen, ben niet zo van de complotten. Nee, tis puur angst van waaruit gehandeld wordt.
We hebben het verdient, man, volgens mij ben ik nog nooit zo patriarchaal geweest tegen jullie, deze vlerk doet het tegen een heel volk. Maar de schapen pikken het, zijn zelfs dankbaar, als hij het zegt zal het zo zijn. Ik moet de uitspraak van Stalin ff opzoeken weet hem niet meer precies. Hij zei iets in de trant van: ‘pak het volk hun vrijheid af en laat ze honger lijden. Ze zullen je dankbaar zijn voor een paar broodkruimels.’
Vandaag stond een leuk verhaal over mijn avonturen in Napels op de rol. En over de wijze les dat praten in een goede relatie van ondergeschikt belang is, toch Isabella? Maar die persconferentie hé, ik heb hem niet eens live gehoord, alleen de krantenkoppen daarna zeggen genoeg. Tis dus Rutte’s schuld dat jullie geen romantisch verhaal krijgen voorgeschoteld over Isabella, de zee en knoflookpasta.
Gisteren las ik in de Televaag dat het virus verdwijnt omdat het aan pollen blijft hangen. Morgen door wat anders, feit is het virus verdwijnt! Maar de angst blijft gevoed worden! Behoed u voor de Tweede Golf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *