Categorieën
Geen categorie

19 mei 2020 Mogguh kids, gisteren eindigde ik met een opmerking over de politie in Italië.

Die helden hebben me, na een week of twee op straat te hebben gewerkt, opgepakt. Waarom? Om een jonge homo collega te pesten. Das altijd leuk, en daar kan je zo’n zwerver natuurlijk goed voor gebruiken. 2 dagen hebben we lol gemaakt met z’n allen, nou ja, voor mij en vooral voor het slachtoffer was het minder. Ik verstond er natuurlijk geen fuck van, maar dat was ook niet nodig, iemand vernederen is universeel.
Het slachtoffer heeft het denk ik niet gered als politieagent. Hij was niet bestand tegen het gepest van deze mannen. De arme jongen jankte als een baby en durfde geen verweer te geven. Dat was btw ook niet mogelijk hoor, het hele bureau vond het een leuk grapje. Halverwege de tweede nacht, ze hadden die jongen bij mij in de cel gestopt, haalden ze hem eruit en wassie weg. Er was niet veel van hem over. Mij hielden ze tot de avond vast en toen mocht ik gaan.
Er zijn veel bullies op de wereld, onzekere, laffe mensjes die het nodig vinden gebruik te maken van anderen om er zelf beter of populairder van te worden. Ontlopen heeft geen zin, ze zijn er en je hebt er mee te dealen. Je er niet door laten beïnvloeden kan wel, zeker als je beseft dat het allemaal voortkomt uit onzekerheid en angst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *