Categorieën
Geen categorie

18 mei 2020. Zoveel te vertellen kids, zoveel te bespreken. Ik ga het er niet over hebben maar zal hieronder nogmaals de video van Zach Bush plaatsen. Kijken!!

Want ik moet door met waar mijn twijfels en angst vandaan komen. Mark, je weet wel de biggest R&R star in the world, had mij dus wijze raad, geld en vertrouwen gegeven. En dat gebeurt als je open staat voor nieuwe contacten, voor nieuwe mensen.
Ik lifte alles, dat doen jullie niet meer want liften is eng. Zoals Joni zei, “wil nie in mijn kont genomen worden jonguh!”
Ik lifte vanaf mijn 14de, bijna elke week en ik heb nooit een nare situatie meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat de mens over het algemeen goed is, ja er lopen gestoorde mensen rond maar de kans dat je die in de kroeg tegenkomt is net zo groot als tijdens het liften, lijkt mij. Alleen het is zo’n lekker verhaal hé, lifters die opgepikt worden door een sadistische seriemoordenaar. Vooral als het een knappe studente is, dat werkt het best. En zo is liften verdwenen en daarmee een unieke kans om te leren.
De nacht in het hotel had mij zo goed gedaan dat ik de volgende dag naar de Duomo di Milano ben gegaan en ik denk 1 van mijn meest succesvolle periodes als mimespeler heb meegemaakt. Zelfs de Italiaanse politie vond het leuk. Helaas niet voor lang…

https://youtu.be/5RAtFBvKrVw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *