Categorieën
Geen categorie

10 mei 2020

Gisteren kwam ik Bastiaan tegen, Bastiaan de Zeeuw uit Oudenhoorn lieverds. Tis Bastiaan zijn schuld dat ik vandaag geen snoeihard stukkie over bejaarden of onze gevierde politici schrijf. Er zijn ondanks Bastiaan zijn daden maar weinig mensen die hem kennen. Das niet zo gek, Bastiaan is hier niet zolang geweest. Ik denk dat er sws nog maar weinig mensen zijn die hem kennen.
In de kranten, op radio en tv maar zeker ook op social media kom ik elke dag wel
Helden tegen. Ik heb het er al eerder over gehad. Gisteren kon ik kijken naar een live-stream over Superhelden op social media. Zouden die mensen er zelf in geloven? Dat ze Superheld zijn? Ik ben bang van wel.
Ik denk niet dat Bastiaan zich een held heeft gevoeld. Hadtie vast geen tijd voor. Daarnaast, tegen wie moest hij het zeggen? Hij was alleen zonder mobieltje. Ik heb zoons in de leeftijd van Bastiaan, ik wil niet dat ze Bastiaans worden.
De wereld wordt onrustiger, tRump en Xi zijn lekker aan het escaleren, een oorlogje komt beide helemaal niet zo slecht uit. De Europese Unie opgericht om oorlog te voorkomen valt uit elkaar om triviaal gelul over geld.
Tijdens een oorlog jagen bejaarde zieke politici jonge gezonde Bastiaans de dood in, op dit moment zitten de Bastiaans opgesloten om de bejaarden te redden van de dood…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *