Categorieën
Geen categorie

9 mei 2020

Zoals beloofd lieverds vandaag het recept voor Pasta di geile Mien a la Koert. Benodigdheden: koekenpan, kookpan, mes en iets om op te snijden. En dan natuurlijk de ingrediënten! Als eerste ui kids. Ui is de meest ondergewaardeerde en miskende groente van allemaal. Vraag je iemand wat is je favoriete groente? Ze zullen nooit ui zeggen. Terwijl je hem op een Ziljoen manieren kan eten, hij zeer gezond is en errug lekker. Goed ui dus, knoflook, rood pepertje, mag best een oud verdord pepertje zijn. En wat fijngesneden spek, liefst van een lokale slager. Stukkie spek, uitje, knoflook en pepertje ff klein hakkuh en dan de spekkies in de pan. Die spekkies lekker laten braden, dan uitje en pepertje erbij, en wat later de knoflook. Ik hou niet van bittere verbrande knoflook. Nog heel ff en dan de Pado’s erbij. Nu peper en niet teveel zout erbij, en als je hebt een takje tijm. Laten bakken op niet te hoog vuur en blijven roeieren natuurlijk. Heb je al een pannetje met kokend water klaarstaan? Pasta erin, ik had ravioli, en koken met die shit. Paar minuutjes he!! Pasta moet beetgaar zijn.
Doe wat water en een bouillonblokje (kip) bij het Pado mengsel en laten inkoken. Dan op het laatst wat room erbij, niet meer laten koken, alleen ff tegen de kook aanbrengen. Opscheppen en smullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *