Categorieën
Geen categorie

4 mei 2020

In weze kids leven we weer in een wereld van, tovenaars, trollen en magie. Alleen noemen we het nu anders. Magie is 5G en dat waart rond en maakt binnenkort zombies van ons. En dan hebben we tovenaars als Bill Gates, hij is de opper tovenaar, de Sauron, de Madam MikMak van deze wereld. Elke dag bezig met het bereiden van vieze drankjes en brouwseltjes, die we tegenwoordig vaccins noemen. Brr ik zie hem daar al staan in zijn grote huis, brrr…
We hebben een boosaardig land, ons eigen Mordor, waar al het kwaad vandaan komt.
En we hebben helden! Over het algemeen zelfbenoemde helden maar wat is een verhaal zonder helden.
Zo hebben we in NL Jensen, hij is een beetje de onhandige Hobbit, de Sam Gewissies, of de Gijs Gans in dit verhaal. De echte conspiracy evangelisten zitten niet in ons landje, wij roeptoeteren de rest een beetje na.
Waar wij er schijnbaar wel veel van hebben zijn de mannen van het eerste uur. De frontsoldaten, het kanonnenvlees. Met ware doodsverachting trekken deze mannen ten strijde met alleen maar een jerrycannetje benzine als wapen tegen de vijand, de Zendmast. Persoonlijk ben ik bang dat in de fik steken niet genoeg is. Ik raad het volgende aan: zeven rondjes om de paal lopen terwijl je het Wilhelmus zingt en daarna heel hard voor jezelf klappen. Held!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *