Categorieën
Geen categorie

3 mei 2020

Ben benieuwd kids wat er gaat gebeuren als de lock-down verlengt gaat worden. Zal wel niet hoor, wereldwijd dalen de cijfers. Daarnaast, je kan nu al niet zeggen dat we errug ons best doen om binnen te blijven. Gisteren moest ik ff bij de praxis zijn, acculadertje kopen voor de zekerheid. Man wat een drukte, onvoorstelbaar dat je langer dan een half uur in een rij moet staan om binnen te komen.
In India vieren ze feest, 1200 corona doden op 2 miljard mensen. Das een 6 met 10 nullen ervoor als je het procentueel wil uitrekenen. Om het te vieren hebben ze de lock-down met 2 weken verlengt.
Persoonlijk denk ik dat er gewoon te weinig oude dikke witte mannen van boven de 70 rondlopen. Of zwarte, ik begrijp dat het virus geen onderscheid in kleur maakt. Als het maar lekker vet is.
In Afrika, wooooohhh als het virus daar gaat toeslaan!!! Hoor je de media nog? Valt allemaal errug mee he. Zou dat komen omdat ze daar sowieso een tekort hebben aan oude dikke mannen?
En toch blijft men wereldwijd paniek zaaien. Blijven de armste landen draconische maatregelen nemen om een vijand te bestrijden die er niet is.
Men brengt het dan op het nieuws alsof het door de lock-down maatregelen komt dat het virus zich niet verspreid. Ik ben in India geweest, ik geloof er geen ene moer van kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *