Categorieën
Geen categorie

25 april 2020

Lieve kinderen,We zijn hier vandaag samen om Molly Huismuis te gedenken. Wij waarderen het dat jullie in grote getale zijn gekomen om haar en waarschijnlijk ook hem (maar daar kom ik later op terug) te gedenken. Wat Molly in haar korte leven voor ons heeft betekend is van onschatbare waarde en ze zal dan ook ongelooflijk gemist worden. Molly lieverd, honneponpoepiedoepie, wij zullen je nooit vergeten en dragen je voor altijd mee in ons hart, rust zacht brave muis. Amen.
Zo nou dat waren ff de plechtigheden, gelukkig kan je die in tijden van Corona wat inkorten, der is toch weinig animo om der bij aanwezig te zijn. Jullie begrijpen lieverds dat Poes Moez haar instinct niet heeft kunnen bedwingen en een waar bloedbad heeft aangebracht onder Molly’s familie. Waar ik de afgelopen weken dacht dat Molly net als ik eenzaam en verlaten was blijkt de deugniet tig broertjes en zusjes te hebben. Poes Moez heeft het idee dat ze regelrecht in het poezen-walhalla is beland. Vandaar dat Molly zo’n herrie maakte in die kast. Die muizen trekken zich niets aan van 1.5 meter. Waarschijnlijk organiseerden ze daar een Foodfestival en liepen ze met z’n allen de polonaise. Ik voel me dan ook best wel een beetje genaaid. Waarom nodigde ze mij niet uit? Het voelt als discriminatie, bah, jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *