Categorieën
Geen categorie

24 april 2020

Zijn jullie wel eens op straat kids? Valt je dan iets op? Het barst van de ouwe mensen hè. Wat doen al die bejaarden daar in vredesnaam? De parken, de straten, je kan over de koppen van de bejaarden heen lopen. Ik heb een leuk spelletje bedacht, je moet op ze af lopen en niet aan de kant gaan. Dan raken ze helemaal in paniek en worden ze boos. Zo leuk! En dan heel hard roepen “Wat doe je hier! Je hoort binnen te zitten!!”. En dan schop ik altijd hun wandelstok een paar meter de lucht in, gewoon voor de lol. Jullie zie ik bijna niet. Jullie zitten in schuren en onder bruggen, je verstoppend voor de politie. Tja, ik heb het al een paar x tegen jullie gezegd, met z’n allen naar het Malieveld en daarna een paar treinen slopen, gewoon omdat het kan. Ik wil 1 ding afspreken kids. Mocht! En ik zeg nogmaals Mocht er een oorlog komen willen jullie dan weigeren te gaan vechten! Willen jullie aub, ik smeek het, dat niet doen. Want weet je, sterven voor je vaderland is bullshit. Sterven en hopen op een rits maagden vanwege je geloof is bullshit. Maar sterven voor een paar bejaarden politici die op dit moment de wereld aan het vernielen zijn is helemaal Bullshit. Benieuwd hoe het voelt om op een kogel af te lopen? Loop op een bejaarde af en kijk in zijn of haar ogen. Zo leuk😄😄🤣🤣

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *